Santing Home Projects is actief in de regio Haarlem en wordt gerund door Petra Santing. Zij biedt interieuradvies, interieurontwerp en ontwerp van aan en verbouw.

Zij heeft al vele jaren ervaring op het gebied van interieurontwerp en het ontwerpen en begeleiden van aan en verbouw van bestaande panden. Haar uitdaging is het vertalen van de woonwensen die passen bij de levensstijl van haar particuliere  opdrachtgevers. Haar doel is het creëren van een woonstijl, die persoonlijk, smaakvol, comfortabel en uniek is. Zij gaat uit van de interne ruimte gericht op een optimale woonbeleving. Hierbij heeft zij veel aandacht voor gebruik van de ruimte, lichtinval en verlichting. Sfeer en functionaliteit staan voor haar centraal.

Naast opleidingen op het gebied van interieurontwerp is Petra ook geregistreerd makelaar. Met algemene kennis van onroerend goed en een specifieke kennis van optimaal wonen, adviseert, inspireert en begeleidt zij uw woonwensen op een passende wijze in zowel een deel of totaalplan.

Voor contact: info@santinghomeprojects.nl